ATATÜRK

SEVGILI ATATÜRK´Ü SEVGIYLE VE SAYGIYLA ANIYORUM.

Günümüz Türkiye dis ve ic politikasina, Kibris´in üzerinde oynanmak istenen Avrupai oyunlara bakinca icim "CIZ" ediyor. Bir Türk olarak onun milleti ve vatani icin yaptigi her davranisla, durusla gurur duruyorum. Türkiye´ye saygi duymayi Avrupa onun dimdik ve gururlu durusuyla ögrendi. Umarim her Türk vatandasi onun yaptiklarindan ve davranislarindan ve görüslerinden ders cikarir, kendine örnek alir. Bu bir mutfak sayfasi böyle görüslerini niye yaziyorsun demeyin. Ben milli duygularimi ifade etmeden edemem.

size "DEVLET ADAMI " budur iste dedirten bir olay:

Bir röportajda Birleşmiş Milletlere üye olmayı düşünüyor musunuz?" diye sorulduğunda "Sartlarımızı koyarız, kabullerine bağlı. Biz müracaat etmeyiz üye olmak için, davet gelirse düşünürüz" dediğini ve bunun üzerine BM yasasinin değiştirildiğini ve üyeliğe davet edilen İlk ülkenin Türkiye Cumhuriyeti olduğunu biliyormuydunuz?

Yorumlar

Adsız dedi ki…
bence tuhaf olan bir mutfak blogunda böyle bir yazı olması değil, ota, kuşa, uçan boceğe onlarca yorum yazanların bu mesaja bu kadar duyarsız ve sessiz kalması.
çok rağbet gören meyve ağacı ve yorumcularının, mutfakla ilgisi olan olmayan her türlü bayram ve etkinliği coşkuyla kutlarken niye 23 nisanları, 29 ekimleri, 10 kasımları yokmuşcasına geçiştirdikleri..
MUTFAK SAYFASI dedi ki…
Arkadasim yorum yazdigin icin tesekkür ederim Bundan sonra milli bayramlarimizi birlikte kutlariz madem bizden baska kutlayan yok. Ama icinden kutlayan yorum atmayanlara bir diyecegim yok, keske iki satir yaziverselerdi. Bayramlarimizin önemini bilen arkadaslara selam olsun....
mutfaksayfasi
suna

Popüler Yayınlar