Pirincli-Mercimekli Salata+Pirincli-Ton Balikli Salata


Pirinc Ye Etkinligine iki Pirinc Salatasi ile katiliyorum. Sevgili Sonia etkinligi düzenliyor. Sayfasina buradaki linkten ulasip http://www.wilderrose.blogspot.com/ bircok pirincle yapilan yemek tarifine ulasabilirsiniz. Sevgili Sonia sana kolay gelsin. Pirincli- Mercimekli Salata tarifine buradan ulasabilirsiniz.

Bir diger tarif olan Pirincli- Ton Balikli Salata tarifinede buradan tiklayarak ulasabilirsiniz.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Ne kadar renkli bir salata olmuş :) Ellerine sağlık canım...Selam ve sevgiler
hatice dedi ki…
salata tarifleriniz(tüm diğerleri gibi) çok güzel..çokca salata tüketen biri olarak yeni tarifler beni çok sevindiriyor...ellerinize sağlık..sevgiler
Damak Tadı dedi ki…
Suna'cığım,
Canım sana bir kaç kez yorum yazmıştım ama sanırım olmadı,neyse kısmet şimdiye imiş.(yorumlarım güzeldi ama)

Tatlım etkinliğin hayırlı olsun,çok güzel olmuş salatan..Umarım kızlarda afiyetle yemişlerdir.))

Tekrar ellerine ve gönlüne sağlık canım,mutlu bir hafta seninle olsun.Kocaman öpüyorum seni..
MUTFAK SAYFASI dedi ki…
Sevgili Serinmavi,
seninde ellerine saglik canim, perde pilavin cok ilgimi cekti. Yine beklerim canim
sevgiler
suna
MUTFAK SAYFASI dedi ki…
Sevgili Hatice,
sayfan hayirli olsun, mutfak maceralarini paylasan bir arkadasim daha oldu. Ziyaretcilerin, sansin bol, mutlulugun daim olsun Haticecim.
sevgiler
suna
MUTFAK SAYFASI dedi ki…
Sevgili Gül, yorumlarin her zamanki gibi icten ve mutluluk verici. Ne kadar güzel bir kalbin oldugunu bir iki satirda hissettiriyorsun. Canim kizlarda bende hepimiz salatalari afiyetle yedik. Bende bütün arkadaslarima mutlu, saglikli bir hafta diliyorum.
sevgiler
suna
Adsız dedi ki…
merhaba suna,yorumun için teşekkür ederim,sayfada cvb vereceğim ama görmezsin diye buraya da yazıyorum,çok kısık ateşte pişirirsen ayva yeterince su salıyor ama her ihtimale karşı 1 bardak su ekleyebilrsin..bu miktar su pişmeyi kolaylaştırır..selamlar..
Adsız dedi ki…
Merhaba sevgili Suna;iadeyi ziyaretine geldim.İçten ve sıcak yorumun için teşekkür ederim.Mozaik çalışmamızı beğendiğine sevindim.Taşlarını sormuşsun,ama bu çok gizli bir bilgi,çünkü günlerce düşünerek bulunabildi:)) Şaka bir yana bu gizli bilgiyi sana söylediğimde çok şaşıracaksın.Bu bilgiyi e-mailene göndereceğim.
Etkinlik için yaptığın pirinçli salatalar enfes olmuş.Bir salata canavarı olan bizim aile için tam bir şölen,ellerine sağlık.
Senin de iki kızın varmış,kaç yaşlarındalar merak ettim.Ayrıca daha önce paylaştığın krep,sodalı börek ve peynirli ekmeklerin benimde çok sık yaptığım ve kızlarımın bayıldığı lezzetler.Damak zevklerimiz de çok yakınmış...
Seni tanıdığıma çok mutlu ve memnun oldum,sık sık görüşmek dileğiyle,güzel ailenle huzurlu bir hafta seninle olsun,sevgiler...
Adsız dedi ki…
Canim salata renkli ve leziz görünüyor eline saglik,melistaki sayfana girememis,sana selami var simdi türkiyede

Popüler Yayınlar